AANLEG EN RENOVATIE

Op basis van het tuinontwerp dat door ons of uzelf is gemaakt, legt Hoveniersbedrijf PLANKEN uw nieuwe tuin aan. Niet alleen de gazons, borders en beplanting, maar ook de sierbestrating, vlonders, schuttingen, schuren, pergola’s, boomhutten en drainagesystemen. Voor het aanleggen van een vijver of een andere waterpartij bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van op maat gemaakte schuren, overdekte terrassen en tuinkeukens.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en/of renoveren van tuinen. Ook met hergebruik van de oude materialen en/of door u aangeleverde materialen. We zorgen er voor dat u zorgeloos kunt genieten van uw droomtuin.

Aanleg:
Wanneer de opdracht is overeengekomen kan de tuin daadwerkelijk worden aangelegd. Geheel volgens de vooraf gemaakte afspraken, wordt er een planning gemaakt qua tijd en werkzaamheden. U weet dus altijd van te voren waar u aan toe bent. Uw tuin of project is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een optimaal resultaat van hoge kwaliteit binnen de afgesproken tijdsplanning.

Renovatie:
Wij ontwerpen en realiseren niet alleen nieuwe tuinen. U kunt ook bij ons terecht voor een herindeling van uw bestaande tuin en voor kleine of grotere veranderingen in uw tuin.Dat kan gaan om een nieuwe bestrating, nieuw terras, een andere erfafscheiding, nieuwe, andere beplanting een tuinkeuken, vaste barbecue, een vijver of een speelhoek/boomhut voor de kinderen.

Wij beheersen alle onderdelen van een professionele tuinaanleg!

terug