VAKKUNDIG ADVIES EN ONTWERP

Een representatieve tuin is een visitekaartje voor uw onderneming. Wij geven advies met betrekking tot de aanleg van nieuwe bedrijfstuinen en het veranderen, renoveren of aanpassen van bestaande bedrijfstuinen. Hoveniersbedrijf PLANKEN houdt optimaal rekening met de stijl en uitstraling van uw bedrijfspand.
lees verder

AANLEG EN RENOVATIE

Op basis van het tuinontwerp dat door ons of uzelf is gemaakt, legt Hoveniersbedrijf PLANKEN uw nieuwe bedrijfstuin aan. Hoveniersbedijf PLANKEN heeft jarenlange ervaring in het aanleggen, renoveren en onderhoud van bedrijfstuinen. We zorgen er voor dat u zorgeloos kunt genieten van een representatieve bedrijfstuin met de allure die bij uw bedrijf past!
lees verder

ONDERHOUD

Een bedrijfstuin heeft zorg nodig, niet alleen omdat een goed onderhouden bedrijfstuin prettig is voor de medewerkers van het bedrijf maar vooral voor uitstraling die daarvan uit gaat naar buiten. Het is het visitekaartje van een bedrijf. Hoveniersbedrijf PLANKEN heeft de vakmanschap en kennis om uw bedrijfstuin vakkundig te onderhouden. Voor bedrijven een perfecte oplossing!
lees verder