VVE’s & INSTELLINGEN

De verzorging van openbaar groen van VVE’s, Woningcorporaties en Instellingen is sinds de oprichting bij Hoveniersbedrijf PLANKEN in goede handen.

De ontwikkelingen in de groensector zijn in de laatste decennia ingrijpend gewijzigd. Het reduceren van eigen onderhoudsmedewerkers, de wijzigingen in het aanbestedingsbeleid, de introductie van beeldbestekken enzovoort, hebben de wijze van aanpak van het groenonderhoud in de wijken veranderd. De zorg voor het openbaar groen staat bij Hoveniersbedrijf PLANKEN centraal. Waar mensen wonen, werken, studeren en ontspannen lopen wij als professioneel dienstverlener voorop bij de ontwikkelingen in deze branche.

Kwaliteit is door onze projectmatige en planmatige aanpak gewaarborgd. Onze goed opgeleide medewerkers staan garant voor de professionele uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden.
Een esthetisch verantwoord ontwerp, in combinatie met praktische functionaliteit, van de buitenruimten gaan bij Hoveniersbedrijf PLANKEN hand in hand. Zowel in de advies- en ontwerpfase als bij de uitvoering is dat zichtbaar.

Door de professionele aanpak van:

 maai- tot snoeiwerk
 plantsoen tot speelplaats
 bestrating tot verharding
 aanleg terras tot parkeerplaats
 waterpartijen tot vijvers
 pergola’s tot vlonders
 plantenbakken tot beelden/ornamenten
 verlichting tot sproei- en drainagesystemen

is Hoveniersbedrijf PLANKEN in staat verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en instellingen
optimaal van dienst te zijn. Een specialistisch onderdeel van onze werkzaamheden zijn het aanleggen en onderhouden van parkeerplaatsen. Door ons brede pakket aan diensten met betrekking tot
de inrichting en onderhoud van buitenruimten is het mogelijk om uitstekend in te spelen op de behoeften van de opdrachtgever.