VAKKUNDIG ADVIES EN ONTWERP

Hoveniersbedrijf PLANKEN geeft advies met betrekking tot de aanleg van nieuwe tuinen en het veranderen, aanpassen of renoveren van bestaande tuinen. Tevens adviseren wij over onderhoud, snoeien en bemesting van uw tuin. Kortom, de complete inrichting en verzorging van uw tuin.
De tuin wordt steeds meer gezien als de “groene kamer” van het huis. Het is daarom belangrijk dat de tuin aansluit bij de stijl van uw huis en uw persoonlijke wensen. Niet alleen smaak speelt daarbij een grote rol, maar ook de praktische inrichting van de ruimte.

Vakkundig advies is belangrijk. Voor we aan de slag gaan verdiepen we ons eerst in uw beeld van een mooie tuin.

In combinatie van uw wensen en onze kennis maken wij een ontwerp in onze eigen ontwerpstudio en geven wij vorm aan al uw tuinideeen. Zo krijgt u een beeld van hoe uw droomtuin er uiteindelijk uit komt te zien. We kijken naar de materialen, de afmetingen en plaatsingen van alle objecten, en werken dit gedetailleerd voor u uit. Ook praktische zaken komen daarbij ook aan bod, zoals bijvoorbeeld verlichting, sproei-installaties, schuren, schuttingen, openslaande deuren, looprichting, zon-en schaduwzijde van de tuin enzovoort.

Op basis van het ontwerp maken wij een vrijblijvende offerte waarin de materiaalkeuze en kosten zijn gespecificeerd. Bij aanvaarding van de opdracht zal Hoveniersbedrijf PLANKEN een afspraak met u maken
voor de aanleg van uw tuin.


terug