ONDERHOUD

Planten snoeien, grasmaaien, bemesten of bijplanten het onderhouden van uw vijver of het onkruid vrij houden van uw bestrating en houtwerk; een tuin heeft zorg nodig, want een tuin leeft! Om uw tuin in een optimale staat te houden is goed onderhoud één van de belangrijkste factoren. Als u het gehele jaar door wilt genieten van een mooie tuin, dan is deskundig onderhoud geen overbodige luxe.

Hoveniersbedrijf PLANKEN heeft de vakmanschap en kennis om uw tuin vakkundig te onderhouden. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het type tuin. Wij kunnen het totale onderhoud van uw tuin verzorgen, maar het is ook mogelijk een gedeelte van het onderhoud voor u uit te voeren.

Om u een idee te geven van mogelijke onderhoudswerkzaamheden volgt hier een kleine opsomming:

Voor- en najaarsonderhoudsbeurt
Knippen van hagen
Uitsnoeien van heestervakken
Vormsnoei van buxus, taxus en andere planten
Snoeien van bomen en heesters
Bemesten
Onderhoud van vijvers
Deskundig verwijderen van bomen
(na aanvraag kapvergunning)

Voor alle mogelijke werkzaamheden kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten met Hoveniersbedrijf PLANKEN. Dit is een contract op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt dan jaar in jaar uit zorgeloos genieten van uw goed onderhouden tuin. Voor particulieren maar ook voor bedrijven een perfecte oplossing. Ook al is uw tuin niet door ons aangelegd. Graag geven wij u voorlichting over de mogelijkheden.

terug