AANLEG EN RENOVATIE

Op basis van het tuinontwerp dat door ons of uzelf is gemaakt, legt Hoveniersbedrijf PLANKEN uw nieuwe bedrijfstuin aan. Niet alleen de gazons, borders en beplanting, maar ook sierbestrating, overdekte terrassen, parkeerterreinen, ophogen van tuinen, sproei- en drainagesystemen. Voor het aanleggen van een vijver of een andere waterpartij bent u bij ons ook aan het goede adres.

Hoveniersbedijf PLANKEN heeft jarenlange ervaring in het aanleggen, renoveren en onderhoud van bedrijfstuinen. We zorgen er voor dat u zorgeloos kunt genieten van een representatieve bedrijfstuin met de allure die bij uw bedrijf past. Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhoud van parkeerterreinen.

Aanleg:
Wanneer de opdracht is overeengekomen zal de tuin geheel volgens de vooraf gemaakte afspraken worden aangelegd. In overleg wordt er een planning gemaakt qua tijd en werkzaamheden. U weet dus altijd van te voren waar u aan toe bent. Uw tuin of project is bij Hoveniersbedrijf PLANKEN in goede handen. Wij zorgen voor een optimaal resultaat van hoge kwaliteit binnen de afgesproken tijdsplanning.

Renovatie:
Hoveniersbedrijf PLANKEN ontwerpt en realiseert niet alleen nieuwe bedrijfstuinen. U kunt ook bij ons terecht voor een herindeling van uw bestaande bedrijfstuin en voor kleine of grotere veranderingen in uw tuin. Dat kan gaan om een nieuwe bestrating, nieuw terras, een andere erf afscheiding, nieuwe, andere beplanting, vaste barbecue, een vijver en of andere waterpartijen.

Hoveniersbedrijf PLANKEN beheerst alle onderdelen van een professionele tuinaanleg!

terug