ONDERHOUD

Planten snoeien, grasmaaien, bemesten of bijplanten, het onderhouden van uw vijver of het onkruid vrij houden van uw bestrating en houtwerk. Het onderhouden en opschonen van parkeerplaatsen: een bedrijfstuin heeft zorg nodig, niet alleen omdat een goed onderhouden bedrijfstuin prettig is voor de medewerkers van het bedrijf maar vooral voor uitstraling die daarvan uit gaat naar buiten. Het is het visitekaartje van een bedrijf.

Om uw bedrijfstuin in een optimale staat te houden is goed onderhoud een van de belangrijkste factoren. Als u het gehele jaar door wilt genieten van een mooie bedrijfstuin, dan is deskundig onderhoud geen overbodige luxe.

Hoveniersbedrijf PLANKEN heeft de vakmanschap en kennis om uw bedrijfstuin vakkundig te onderhouden. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het type tuin.
Wij kunnen het totale onderhoud van uw tuin verzorgen, maar het is ook mogelijk een gedeelte van het onderhoud voor u uit te voeren.

Om u een idee te geven van mogelijke onderhoudswerkzaamheden volgt hier een kleine opsomming:
Voor- en najaarsonderhoudsbeurt
 maaibeurten
 Knippen van hagen
 Uitsnoeien van heestervakken
 Vormsnoei van Buxus, Taxus en andere planten
 Snoeien van bomen en heesters
 Bemesten
 Onderhoud van vijvers
 Onderhoud van parkeerplaatsen

Voor alle mogelijke werkzaamheden kunt u een onderhoud abonnement afsluiten met Hoveniersbedrijf PLANKEN dit is een contract op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt dan jaar in jaar uit zorgeloos genieten van uw goed onderhouden bedrijfstuin. Voor bedrijven een perfecte oplossing. Ook al is uw bedrijfstuin niet door ons aangelegd. Graag geven wij u voorlichting over de mogelijkheden.

terug